fleshlight

Zelfgemaakte fleshlights en een paar tips

Zelfgemaakte Fleshlights zijn voor sommige mannen het favoriete masturbatiehulpmiddel omdat ze op maat gemaakt zijn om in de vorm van de gebruiker te passen. Eventuele knikken, bochten, of grootteproblemen kunnen worden omzeild. Dichtheidsproblemen worden ook opgevangen met een op maat gemaakt Fleshlight. Echte Fleshlights zijn ook uitstekend, maar soms is de zelfgemaakte methode beter, vooral als de gebruiker graag texturen en temperaturen toe te voegen aan de ervaring die verder gaan dan wat de markt kan bieden.

Zelfgemaakte Fleshlights zijn een goede keuze voor diegenen die nieuwsgierige kinderen hebben of een partner die ook een afkeer heeft van seksspeeltjes, omdat ze gemakkelijk gemaakt kunnen worden zonder speciale middelen. Ze kunnen ook snel worden gedemonteerd of na gebruik eenvoudig worden weggegooid. Het probleem met een Fleshlight of een soortgelijke masturbatie product is dat het duidelijk seksspeeltjes zijn. Als er geen discrete plaats is voor dergelijke bezittingen, dan is een zelfgemaakte optie de enige manier om te volgen.

Do-it-yourself draagbare vagina’s zijn ingenieus en gemakkelijk te maken, maar als de knutsel-, verstel- en latexhandschoenen jou niet aanspreken, dan is een Fleshlight kopen ook wel een optie. Dit stelt de gebruiker in staat om nog steeds dat lekkere gevoel te krijgen, maar het is niet nodig om ballonnen en Pringles tubes te gebruiken.

Hier zijn een paar tips voor het maken van een eigen Fleshlight

1. Handsfree maken

Fleshlights zijn van nature klein en compact. Dit maakt ze zeer geschikt voor het reizen en discreet opbergen, maar het is niet bevredigend als de gebruiker op zoek is naar iets om grip op te krijgen. Het is mogelijk om een zelfgemaakte fleshlight in een zelfgemaakt ‘handsfree’ apparaat te verwerken door het een handdoekenpakket te plaatsen. Het is ook mogelijk om de Fleshlight in een opgerold dekbed te stoppen dat met een riem is vastgezet. Op deze manier kan je bewegingen maken zonder je handen te gebruiken (lijkt op echte seks).

2. Warm maken

Tenzij de gebruiker van een koud gevoel op de penis houdt, is het wenselijk om wat warmte toe te voegen aan het Fleshlight voor een realistischer gevoel. Denk aan het fohnen van de zelfgemaakte Fleshlight voor een warmere gevoel.

Scroll naar boven