nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

Wat héél handig is om te weten, tips en trucs

Wat héél handig is om te weten, tips en trucs

Wat héél handig is om te weten, tips en trucs

Je bent nooit te oud om te leren, dat blijkt keer op keer. Sociale media attenderen je vaak op handigheidjes, wat toch de dagelijkse dingetjes gemakkelijker kan maken. Of gewoon leuk is om te doen.

  • Hoe gebruik je een rompertje?
Menig mama en papa zal nu denken, dat weten we toch allang? Misschien wel, maar toch willen we deze met je delen. De hoofdopening van de romper is niet alleen zo praktisch gemaakt om aan te trekken, maar ook om uit te trekken. En dan niet over het hoofdje, nee… Via de armpjes afstropen naar beneden en tádáa: rompertje via de onderkant uit! Vooral handig bij de welbekende spuitluiers, overvolle luiers of andere poep-explosies. Geen gepriek meer over het hoofdje. En dan zijn wijzelf mama’s die al jaren in de kinderopvang werken, maar hebben dit nooit geweten. Net als vele andere mama’s en papa's.
In het volgende filmpje kun je precies zien hoe makkelijk het is.
https://www.youtube.com/watch?v=rrISmbf8LBM

 
  • Doorkomende tandjes?
Simpel, maar het werkt! Maak ijsjes van vers vruchtensap of geprakte banaan, peer, of iets anders wat je kind lekker vindt. Hier kunnen ze heerlijk op sabbelen om de pijn te verlichten en het is nog gezond ook!
  • Kiwi zonder jasje.
Wederom een simpele handeling, maar scheelt tijd en is stiekem nog wel leuk ook. Snijd de kiwi in de lengte door de helft, pak een glas en duw de kiwi over de rand van het glas zodat de schil aan de buitenkant blijft.
In dit filmpje kun je precies zien hoe het werkt:
https://www.youtube.com/watch?v=8JggNP6jogg

Heb je zelf nog handige tips of weetjes, schrijf ze hieronder op in een reactie en help de andere mama’s en papa's om het ouderschap weer een stukje gemakkelijker te maken.
Bedankt voor het lezen en tot snel!

Vriendelijke groetjes,
MaMi Kids

 

reacties op “Wat héél handig is om te weten, tips en trucs

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN