malta

Top 3 Zomervakantiebestemmingen 2019

Als er één ding is waar we allemaal naar uitkijken, dan is het wel onze zomervakantie. We zijn op zoek naar een aantal epische ervaringen om ons weg te halen van onze normale dagelijkse activiteiten en ons mee te nemen naar de zon. Dus als u op zoek bent naar een beetje inspiratie hebben https://goedkopevakantie.deals/ dit jaar een lijst met de “Top 3 Zomervakantiebestemmingen” voor u samengesteld. Lees snel verder om uit te vinden waarom we denken dat dit de beste plekken op de planeet zijn om de zomermaanden door te brengen!

1. Mallorca

Als je iemand vraagt wat het beroemdste zomervakantie-eiland ter wereld is, wedden we dat Mallorca hoog op die lijst zou staan. Iedereen is verliefd op dit eiland omdat het voor iedereen van alles kan zijn. Perfect voor een familie strandvakantie, maar net zo levendig als dansen op tafels en feesten tot in de nacht je ding is. De grootste van de Balearen heeft maar liefst 262 stranden om het meeste uit uw vakantie op Mallorca te halen. Dus je combineert dat met geweldig weer, waterparken en boottochten – je hebt het complete pakket voor een super zomervakantie.

2. Ibiza

De op een na grootste plek van de Balearen was eerst een slaperige plek om te bezoeken voordat de clubbers aankwamen en het een feestparadijs werd. Ibiza heeft nu een mooi evenwicht gevonden voor wie tot in de vroege uurtjes wil dansen en voor families die op zoek zijn naar een ontspannen zomervakantie. De grote superclubs in de oude binnenstad van Ibiza en San Antonio zoals Amnesia en Pacha zijn enorme trekpleisters voor het jongere publiek. Of zoek voor pakketten naar Playa d’En Bossa voor een aantal geweldige stranden en bars. Voor gezinnen, probeer het waterpark Aguamar of huur een paar fietsen van San Antonio als u een pauze van het strand wilt. Als u er even tussenuit wilt, neem dan een dagtocht per veerboot vanuit Ibiza-stad naar het kleine Formentera. U kunt een wandeling maken langs de ruige kustlijn en er even de tijd voor nemen.

3. Malta

Als u een zomervakantie wilt die voelt als een thuis van huis, maar met veel zon, ga dan naar Malta. Een voormalige Britse kolonie (tot 1964) betekent dat Engels een officiële taal is en ze rijden ook aan de linkerkant – erg handig als u een roadtrip over het eiland wilt maken. Ga zwemmen of snorkelen – de Blue Lagoon bij Comino is hiervoor een must en Golden Bay en Għajn Tuffieħa zijn populaire stranden. Wandelen en mountainbiken zijn vooral in de buurt van Gozo geweldige activiteiten te vinden – met natuurpaden en superuitzichten om van te genieten terwijl je wandelt of fietst. Als je een groots avondje uit wilt, zoek dan niet verder dan Paceville voor een feestje. Er is een hele strook van bars en clubs om te bezoeken. Voor eten en drinken met uitzicht, bezoek Cafe del Mar.

Scroll naar boven