Tips voor wanneer je gaat verhuizen en een verhuisbedrijf inhuurt

Dus u heeft besloten om een verhuisbedrijf in te huren om u te helpen met uw aankomende verhuizing! Het is in uw beste belang om voorbereid te zijn. De meeste lokale verhuizingen worden per uur in rekening gebracht, zodat u veel tijd en geld kunt besparen als u klaar bent voor de verhuizers om er te komen. Niet alle verhuisbedrijven zijn hetzelfde, dus het is het beste om uw verhuizer om informatie te vragen over hoe ze willen dat u zich voorbereidt. Ik heb echter ontdekt dat veel bedrijven deze informatie moeilijk te vinden maken of niet aan u te verstrekken bij de schatting. Daarom heb ik een lijst met algemene verhuistips samengesteld die je op het juiste spoor moeten zetten en je wat geld moeten besparen.

Tips voor verhuisdag

Hoe eerder je begint, hoe gemakkelijker het zal zijn. Veel mensen schatten verkeerd in hoeveel tijd het kan duren om alles klaar te krijgen en zijn gedwongen om zich de laatste paar dagen te haasten. Als je geen tijd hebt om je voor te bereiden, praat dan met je verhuizer en hij moet iemand sturen om je te helpen. Verhuisbedrijf Direct biedt verpakkingsdiensten en hulp aan al onze klanten.

Gebruik standaard maatdozen

Het gebruik van standaarddozen of inkoopdozen van uw verhuisbedrijf kan de zaken echt versnellen. Het hebben van dozen van verschillende afmetingen kan het verpakken van de vrachtwagen zeer moeilijk en tijdrovend maken.

Label alles

Label dozen goed en schrijf een bestemming op elke doos die overeenkomt met de kamer waar de doos naartoe moet gaan in uw nieuwe huis.

LEES NU OOK: Tips voor het kopen van een woning in Nederland

Deur en doos labelen

Plaats labels op de bovenkant van elke deuropening in uw nieuwe woning. Deze labels moeten overeenkomen met de bestemming op de doos (bijv. kamer 1, kamer 2, master, etc.). Dit lijkt een hoop werk te zijn, maar het kost niet veel tijd en het voorkomt dat je aanwezig hoeft te zijn om de verhuizers te sturen als ze iets van de vrachtwagen halen.

Zelf het meubilair demonteren

Dit is een dienst die uw verhuizers zullen aanbieden, maar als u probeert wat geld te besparen dan kan dit de tijd verkorten. Sommige verhuisbedrijven zullen weigeren om meubels te monteren als ze ze ze niet uit elkaar halen, dus zorg ervoor dat u uw verhuisbedrijf vraagt wat hun beleid is met betrekking tot de montage van meubels.

Kastlades

Bij de meeste verhuisbedrijven kunt u uw kleding in de kast laten liggen. De verhuizers zullen waarschijnlijk de ladekast inpakken en op zijn kant kant kant kantelen om hem naar de vrachtwagen te transporteren. Als dit het geval is, is het belangrijk dat u breekbare voorwerpen of voorwerpen die over de bovenkant van de laden kunnen vallen, verwijdert.

Een checklist vragen

Zoals gezegd zijn niet alle verhuizende bedrijven hetzelfde en willen ze misschien dat u zich anders voorbereidt. Vraag uw verhuizer om u een checklist en tips te geven. Als zij deze informatie niet voor u hebben, neem dan contact op met Verhuisbedrijf Direct en wij sturen u alle informatie die u nodig heeft.

Scroll naar boven