nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

Terug van weggeweest...

Terug van weggeweest...

Terug van weggeweest...

Ruim een jaar geleden was onze laatste blog, het was een stuk rustiger met onze updates op social media, eigenlijk stond alles rondom MaMi op een laag pitje. Dat was niet zonder reden. Mariska en ik hebben het afgelopen jaar een zeer druk jaar gehad. Mariska heeft in juli haar derde kindje Sanna mogen verwelkomen, een heerlijk blij meisje, volop genieten dus. Daarnaast is zij in oktober haar eigen Gastouderopvang gestart. Met heel veel plezier vangt zij kindjes op bij haar thuis. Iedere keer zie ik blije gezichtjes onder haar hoede, dat kan ook niet anders met zo’n ervaren pedagogisch werker.

Door uitbreiding van haar gezin en haar nieuwe job is er helaas te weinig tijd over voor MaMi Kids. Hierom heeft Mariska besloten om per 1 juli haar werkzaamheden voor onze shop neer te leggen. Heel erg jammer, maar volkomen begrijpelijk. We zullen haar stiekem nog wel eens zien op achter onze kraam, want het blijft toch “ons” kindje.

Maar ik ben nog lang niet van plan om te stoppen, daarom is MaMi Kids per 1 juli van vennootschap onder firma naar eenmanszaak over gegaan.  Het afgelopen jaar stond MaMi op een laag pitje, maar nu ik mijn studie met succes heb afgerond, ga ik weer vol voor ons mooie bedrijfje! Want iedere bestelling die ik voor jullie mag aannemen, inpakken en verzenden, (of het er nu 1 of 30 per maand zijn) blijft de leukste bezigheid die er is!
 
Dus bereid jullie maar voor op veel updates op Facebook, Instagram(mamikids2014) en Twitter(@mamikidsshop). Nieuwe blogs, leuke acties en fijne aanbiedingen. Na de zomer zal het assortiment uitgebreid worden en de webshop zal blijven vernieuwen. We houden jullie op de hoogte! (de wij-vorm zal behouden blijven, aangezien ik dat zo heb aangeleerd.wink)
 

reacties op “Terug van weggeweest...

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN