Schoonheidsvoordelen van het gebruiken van goud

In vroegere tijden omvatten de filosofieën over gezondheid en technieken vaak verschillende metalen en hun effect op het lichaam. Goud is een belangrijk metaal in deze filosofieën had subtiele maar zeker merkbare effecten.

Je kunt hier al je goud inwisselen.

Goud vertoont anti-inflammatoire eigenschappen

In het begin van de jaren 1900 zouden chirurgen een stuk goud onder de huid bij een ontstoken gewricht implanteren om de pijn te laten verdwijnen.

Bekend om hun gebruik in de behandeling van reumatoïde artritis en in soortgelijke toepassingen, gouden zouten hebben belangrijke anti-inflammatoire eigenschappen.

Dus, je kunt zeggen dat weg zijn die dagen dat mensen moesten tomaten, broccoli, kurkuma en meer te consumeren om gezamenlijke ontsteking te verminderen, omdat goud dient als de meest glinsterende optie om zich te ontdoen van het met gemak.

Goud kan de stemming verbeteren en de cognitieve functie verbeteren.

Verschillende studies tonen aan dat colloïdaal goud werkt als een natuurlijke stimulans voor onze cellen, en helpt de overdracht van elektrische signalen tussen de zenuwcellen in de hersenen te verbeteren. Sommige specifieke eigenschappen van goud blijken ook de concentratie te verbeteren en de mentale alertheid te verhogen. Dat betekent dat, door het innemen van eetbaar goud, niet alleen het aantal gecreëerde neurotransmitters zal toenemen, maar dat de verbeterde mentale focus zal helpen om het mentale en emotionele welzijn te verbeteren.

Tandheelkundige en chirurgische toepassingen

Ongeveer 4.500 jaar geleden gebruikten de Egyptenaren goud in de tandheelkunde omdat het niet giftig is, gemakkelijk kan worden gevormd, en nooit draagt, vervuilt of corrodeert. Nog steeds in het voordeel van vandaag als een ideaal materiaal voor tandheelkundige werkzaamheden, worden goudlegeringen op grote schaal gebruikt in toepassingen zoals bruggen, kronen, inlegwerk en gebitsprothesen. Komende naar de chirurgische ingreep, gebruiken chirurgen goud om zenuwen, botten, membranen, bloed en vaten in de operatie te repareren. Goud isotoop 198 wordt ook gebruikt bij de behandeling van bepaalde vormen van kanker. Dat is nog niet alles!

Chirurgen gebruiken ook gouden instrumenten om de kransslagaders te zuiveren en patiënten met eenmaal niet meer functionerende harttumoren en aandoeningen nieuw leven in te blazen.

Lees ook: Hoe werkt bobsleeën precies?

Scroll naar boven