Raamfolie en ander soort folie: de voordelen

Er zijn een tal redenen om de ramen van uw huis, kantoor, auto, vrachtwagen, SUV, camper, boot of bedrijfsvoertuig te kleuren/tinten. Esthetiek, comfort, UV-bescherming, veiligheid, privacy en energiebesparing zijn de belangrijkste redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun ramen te kleuren. De experts van www.SignWareHouse.nl kunnen u helpen bij het vinden van de juiste raamfolie voor uw behoeften.

Raamfolie bespaart je energie

Raamfolie verbetert niet alleen het uiterlijk van een auto, huis of kantoor, het helpt ook om de energiekosten te verlagen. In de zomermaanden komt ongeveer 35% van de kosten van de energierekening bij een huis of bedrijf voort uit de warmte die door de ramen wordt opgewekt. Commerciële of residentiële raamkleuring vermindert de warmteaanwinst met 77%, waardoor de kosten voor het koelen van de ramen van het nutsbedrijf worden verminderd. Door het toevoegen van automatische raamkleuring kan een auto in de zomer tot 55% koeler worden dan voertuigen zonder raamkleuring, waardoor de gaskilometrage van de auto wordt verhoogd.

Decoratie

whiteboard folie

Het toevoegen van raamkleuring aan uw huis, voertuig of bedrijfsgebouw geeft een schone, “afgewerkte” uitstraling en vermindert de schittering van het zonlicht. Ook gebruiken veel mensen whiteboard folie, hiermee kan je elk gedeelte van je huis of kantoor decoreren tot een Whiteboard. Decoratieve raamfolies zijn ook beschikbaar om huizen en bedrijven het uiterlijk van geëtst glas te geven tegen een fractie van de kosten.

Bescherming tegen UV-straling

Raamfolie blokkeert 98% van de ultraviolette stralen van de zon om uw huis, bedrijf of voertuig binnen te komen. Dit helpt de schittering te verminderen en beschermt de huid en ogen tegen beschadiging. Door het blokkeren van UV-stralen helpt het kleuren van ramen ook om meubels, stoffering, schilderijen en wandtapijten te beschermen tegen vervaging en verkleuring.

Minder schitter, glans en warmte

Raamfolie creëert een comfortabelere omgeving, of het nu op een voertuig, een huis of een bedrijfsgebouw is geïnstalleerd. Raamkleuring kan een auto in de zomer tot 60% koeler maken, waardoor uw auto bij het instappen extreem warm wordt. In een commerciële of residentiële omgeving zorgt raamfolie ervoor dat de kamers koeler blijven in de zomer en warmer in de winter, ongeacht waar de zon schijnt. Raamfolie vermindert ook de schittering door zonlicht en vermindert de belasting van de ogen.

Raamfolie geeft privacy

Raamfolie biedt een duidelijk zicht naar buiten toe. Afhankelijk van de gewenste privacy kunt u de privacy verhogen door films te selecteren die voorkomen dat anderen overdag naar binnen kunnen kijken.

Het houdt uw glas veilig

Raamfolie helpt om glas bij elkaar te houden in het geval van een ruitbreuk, of het nu gaat om een ongeluk of een poging tot inbraak. Wanneer de raamfolie op een voertuig is geïnstalleerd, maakt de tint van de ruit het moeilijker om waardevolle zaken in de auto te zien, of wie de auto bestuurt.

Scroll naar boven