nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

                    

Wie staan er achter MaMi Kids?

Begin 2014 kwamen we op het idee om samen een webwinkel te starten. Leuk om te doen naast ons werk in de kinderopvang en onze gezinnen. Mariska heeft 3 kinderen in de leeftijd van 1, 5 en 8 jaar. Miranda heeft 2 kinderen van 4 en 6 jaar.

Beide hebben we jarenlange ervaring in het werken binnen de kinderopvang. Ons hele leven draait eigenlijk om kinderen. De branche voor onze webshop was dan ook snel uitgekozen. We richten ons voornamelijk op baby’s en peuters. Maar soms komen er ook leuke cadeautjes voorbij voor de kleuters.

Sinds juli 2017 mag ik (Miranda) de shop in m'n eentje runnen. Iedere bestelling wordt persoonlijk door mij ingepakt en verzonden. Persoonlijke service staat bij MaMi Kids hoog in het vaandel!

Ons favoriete merk van dit moment is Pippi
uit Denemarken. Een aantal keren per jaar bestellen wij de mooiste artikelen uit Denemarken. Pippi is een merk met originele prints en kwalitatief zeer sterk. Zo zijn de hydrofielluiers zeer populair in onze shop, maar de bandanaslabben zijn ook een succes! Ons assortiment Pippi is groeiende, dus houd de shop in de gaten. Wil je direct op de hoogte zijn van nieuwe artikelen? Dan kun je ons liken op Facebook of laat jouw emailadres bij ons achter en mis niks meer.

Ieder jaar brengen we ook persoonlijk onze spullen aan de man. De nachtmarkten in Kolhorn, de jaarmarkt in Stede Broec, de Winterfair in onze eigen dorpje Lutjebroek. Dat zijn onder andere de markten waar we persoonlijk uitleg kunnen geven over onze artikelen. Dat zijn activiteiten waar we veel plezier aan beleven! Onze marktagenda vind je hier.
Heb je suggesties of ideeen voor onze shop? Laat het ons weten en je ontvangt van ons spoedig een reactie. Dit kan via het contactformulier, email info@mamikids.nl of Facebook.


 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN