nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

Wij zijn zwanger!!!

Wij zijn zwanger!!!

Wij zijn zwanger!!!

Een van de leukste dingen om te doen als je net zwanger bent, is natuurlijk het vertellen dat je zwanger bent! Tegenwoordig is alleen vertellen niet genoeg. Nee, er wordt van alles en nog wat uit de kast gehaald om de aanstaande opa’s, oma’s, tantes en ooms te laten weten wat voor groot geluk jullie verwachten. Internet staat er vol mee; leuke kaartjes, foto’s, filmpjes, logeerkoffers en spenen met bijpassend berichtje, je kan het zo gek niet bedenken.
Bij onze eerste zwangerschap hebben we de ouders een fotolijst gegeven met een mooi gedicht erin en de ooms en tantes kregen een gevulde logeerkoffer met de vraag of de kleine over een aantal maanden eens mocht komen logeren. Miranda verraste op haar beurt onze dochter met een t-shirt waarop stond dat ze binnenkort een neefje of nichtje kreeg om mee te spelen.
De 2e zwangerschap hebben wij aangekondigd (net als zovelen, maar hij blijft leuk) met een t- shirt die Anika droeg met de boodschap dat ze niet heel lang meer in haar eent(d)je zou zijn. Maar de allerleukste was toch wel de aankondiging van Miranda’s tweede op Sinterklaasavond. Onze ouders kregen de opdracht om van 7 chocoladeletters een woord te maken. Het bleek een hilarische opdracht, want hoewel wij na twee letters al wisten wat er aan de hand was, bleven onze ouders hangen bij het woord zwager…
Hoe hebben jullie aangekondigd dat jullie zwanger waren of hoe ben jij verrast met een zwangerschapsaankondiging? Wij zijn reuze benieuwd!
 

 
 

reacties op “Wij zijn zwanger!!!

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN