Karper vissen voor beginners

Overal en altijd. Dit artikel gaat in op de basisprincipes van karper vissen. Sleutelnummer 1 is om te begrijpen dat je letterlijk overal op karper kunt vissen (zeer waarschijnlijk).

Vissen op de juiste tijden van de dag

Vissen op het juiste moment van de dag op de juiste tijd van de dag voor de karper is de sleutel. Wanneer is de beste tijd om te vissen op karper is een vraag die ik krijg van veel beginners of zelfs ervaren vissers die gewoon willen weten welke successen en mislukkingen ik heb gehad in mijn korte spanwijdte gericht op karper.

Afhankelijk van het seizoen zullen ’s morgens en ’s avonds altijd waardevol blijken te zijn, vooral als je je richt op de karper die meer dan 15 euro waard is. Ze lijken een beetje luier te zijn in de dag. Ik weet dat je waarschijnlijk denkt, hoe vang ik snel grote karpers? Ik zou zeggen dat het eerste deel van dat antwoord is dat babystapjes het eerst worden genomen, maar ook het richten op deze tijden van de dag zal uw kansen vergroten. Zorg behalve op de juiste tijdstip er te zijn ook voor de juiste karperspullen.

Ik heb ook altijd al veel geluk gehad om me midden op de dag op karper te richten. Zij zijn misschien niet de monsters die je zoekt, maar ik heb nog steeds effectief in karper gerold vlak na 12 uur ’s middags. Afhankelijk van het weer en het genieten van een mooie bruine teint in de zon zijn ze in deze tijd meestal iets meer boven water gekomen.

Leer om een stalker te zijn…

Met Carp Fishing, moet je het spel van het stalken begrijpen en leren. Stalken is ze in wezen vinden met je ogen vanaf de wal of met je boot (moeilijk). Je controleert ondiepten, onkruidgebieden en andere gebieden met neergehaalde takken en hoge struiken.

Karper wordt gemakkelijk bang gemaakt

Om over te gaan naar een andere pro tip is dat je je moet realiseren dat karper spook misschien wel makkelijker is dan andere vissen. Je moet sluipend blijven en bewust zijn van wat je doet om je kansen om karpers te vangen niet te verpesten.

Lees ook: 5 vliegtips die je moet weten voordar je gaat aan boord stapt.

 

Scroll naar boven