nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

Hoe het begon...

Hoe het begon...

Hoe het begon...


M’n schoonzus Mariska en ik zitten regelmatig met elkaar te dromen over de toekomst. Hoe leuk zou het zijn om een eigen zaakje te hebben? We zijn allebei werkzaam in de kinderopvang, dus dan denk je al snel aan een eigen kinderdagverblijf. Maar deze tijden zijn nu niet bepaald optimistisch te noemen om een kinderdagverblijf op te starten. Ook al zouden we het geweldig vinden om te doen, maar het is op dit moment geen slimme keus.

En zo kom je via vriendinnen steeds weer op andere ideeën. We hebben een tijdje aan kleding gedacht, maar die webwinkels schieten momenteel als paddenstoelen uit de grond. We zullen ons moeten onderscheiden om eruit te springen. En zo begon onze speurtocht op het wereldwijde web naar leuke, originele artikelen met net zo’n leuk en origineel prijskaartje.

Mariska heeft een dochter (5 jr.) en zoon (2 jr.) en ik heb een zoon (3 jr.) en dochter (1 jr.). Genoeg inspiratie dus en genoeg ervaring met de doelgroep. Ook erg makkelijk om producten eerst zelf te testen en dan in te kopen voor onze webwinkel! Soms mogen ze ook als fotomodelletje op komen draven. Dit resulteert vaak in hilarische momenten met de kinderen die juist niet doen wat wij in ons hoofd hebben.We zijn nu een klein halfjaar online en eigenlijk wordt het alleen maar leuker! Op dit moment is het een leuke hobby naast ons werk en hebben we veel plezier in het klaarmaken van de bestellingen, nieuwe artikelen uitzoeken en alles wat daar nog bij komt kijken.
Tot de volgende blog!

Groetjes Miranda

reacties op “Hoe het begon...

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN