Goedkope vakantie ideeën in 2019

Elk seizoen heeft mooie vakantie gelegenheden, maar de zomer kan gewoon het ergste zijn. De kinderen zijn van school, het strand roept je naam, en elk uur lijkt een goede gelegenheid om alles te laten vallen en op vakantie te gaan.

Maar hoe kun je op een leuke reis gaan als je op een budget zit?

Hier zijn enkele goedkope vakantie-ideeën die je laten ontsnappen zonder een gat in je portemonnee te maken!

Ga een weekendje weg

Als je weg moet, kan het vertrek uit de stad voor het weekend precies zijn wat nodig is. Het is zo rustgevend om een weekendje weg te zijn, ik raad Vakantiepark Schoorl erg aan. Daar zijn we (me vrouw , ik en onze twee dochters) vorig jaar naar toe gegaan op een zaterdag en zondag die ik vrij kreeg van m’n baas.

Verblijf bij je vrienden of familie

Het is niet glamoureus – en sommige mensen zullen het misschien niet eens als een echte vakantie beschouwen – maar een verblijf bij vrienden of familie is een eenvoudig en goedkoop vakantie-idee. Bovendien kunt u tijd doorbrengen met de mensen van wie u houdt!

Meer dan waarschijnlijk hoeft u niet te betalen voor logies of maaltijden. Dat betekent dat u alleen de rekening hoeft te betalen om op uw bestemming te komen. Dit zou uw reiskosten drastisch moeten verminderen.

Maar zorg ervoor dat je een geweldige gast bent terwijl je daar verblijft. Wees geen eland! Betaal voor boodschappen of kook wat maaltijden om je dankbaarheid te tonen. Misschien zelfs trakteer je geliefden op een diner of dessert terwijl je in de stad bent! U wilt een uitnodiging terug scoren, nietwaar?

Neem een vakantie op een doordeweekse dag

Oké, dit is precies het tegenovergestelde van het laatste idee, maar luister naar ons. Meestal is het boeken van een hotel of Airbnb voor het weekend duurder dan een verblijf in de week. Dus, als u het zich kunt veroorloven om wat vakantietijd op het werk te gebruiken, probeer dan een snelle, midweekse vakantie te boeken.

Begin ook aan dit artikel: 2 details waar je op moet letten voor een passende overhemd

Tour je eigen stad

En dit betekent niet dat u uw huisprojecten “rondgeleid” en aan uw tuin werkt. We hebben het over het er op uit gaan en een toerist zijn in je eigen stad.

Verken de lokale kunstgalerieën, historische plaatsen, dat nieuwe restaurant dat je wilde bezoeken, of zelfs halve museale dagen. Je kunt echt zo zuinig zijn als je wilt met dit restaurant.

Scroll naar boven