nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

En toen....

En toen....

En toen....

Vorig jaar, ongeveer rond deze tijd is MaMi Kids ontstaan. De naam was snel duidelijk, maar wat wilden we nu precies en hoe moet je dat aanpakken?  We hebben wel een gezin en een baan, dus het moet  allemaal te doen zijn. Want ja, als wij ergens aan beginnen moet het wel goed. En ook heel belangrijk, we willen het  graag zoveel mogelijk zelf doen!
Niet wetende wat ons allemaal te wachten stond,  zijn we stap voor stap het proces ingegaan van het starten van een eigen bedrijf.  Ik kan je vertellen, dat is af en toe best spannend! Het is nieuw, iets waar je eigenlijk nog niet zo erg in thuis bent. Je krijgt te maken met vak- en juridisch jargon, b.t.w., marketing en ook heel belangrijk het opbouwen en ontwerpen van je eigen webshop! Gelukkig hebben we heel veel lieve mensen om ons heen, die ons hebben geholpen met zaken waar wij op vastliepen. En de regel: "Aldoende leert men." is op ons zeker van toepassing.
Nu zijn we al 8 maanden de trotse eigenaresses van ons bedrijf MaMi Kids! Onze website is inmiddels al verschillende keren aangepast en verbeterd. Ook de contacten met de verschillende groothandels groeit gestaag en daarmee ons assortiment ook. We hebben leuke acties bedacht, hebben op verschillende markten gestaan, zijn naar beurzen geweest, hebben ons verdiept in marketing  en ga zo maar door. Er gaat natuurlijk heel veel tijd inzitten, misschien wel meer dan we van te voren hadden gedacht, maar het is zo ontzettend leuk om te doen! En wat leren we veel!
Al had je ons 8 maanden terug verteld dat we dit allemaal zouden gaan doen en dat we dit nu al zouden hebben bereikt, dan hadden we je waarschijnlijk lachend aangekeken en gedacht; ja hoor…
En weet je…we hebben nog zoveel leuke ideeën voor de toekomst, de inspiratie blijft maar komen. MaMi Kids geeft ons zoveel plezier en energie, we zijn nog lang niet klaar!
Groetjes Mariska

reacties op “En toen....

Geen reacties

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN