nvt
mami kids baby en kinderaccessoires

Een kindvrij-weekend, do or dont?

Een kindvrij-weekend, do or dont?

Een kindvrij-weekend, do or dont?

Vier dagen zonder kinderen, do or don’t?

Morgen vertrekken de papa en ik met nog een aantal vrienden richting een festival. Vier dagen en nachten met onze eigen dingen bezig zijn, genieten van vrienden, muziek, de sfeer en alles wat er nog meer in deze dagen voorbij komt. 

Soms hoor ik om mij heen dat het een no-go is om zonder kinderen een weekend weg te gaan of een kindvrije vakantie te boeken. Nu gaat dat laatste mij ook te ver. Ik geniet veel te veel van de vakanties met de kinderen om ze te moeten missen. Maar een weekendje voor jezelf, dat moet naar mijn mening zeker wel kunnen. Weer even aandacht voor elkaar zonder rekening te houden met bedtijden, nadenken wat je nu weer moet koken om te zorgen dat iedereen z’n vitamientjes binnen krijgt of even niet de strijd aan hoeven gaan over welk verhaaltje er nu gelezen moet worden. Gewoon alleen even de papa en ik, ontspannen en vrij om te gaan en staan waar we willen. 

Onze kinderen gaan naar hun opa en oma en staan al een week te trappelen wanneer ze mogen logeren. Het feit dat ze nu wél vier nachtjes mogen, maakt ze alleen maar enthousiaster. Voor hun is het ook een mini-vakantie. Even vrij van papa en mama, andere(lees minder) regels, verwennerij en opblijfavondjes. Misschien vinden zij het nog wel fijner dan ons om eventjes gescheiden te zijn. wink

Maar als het dan maandag is, ja, dan zijn we allevier weer zo blij om elkaar weer te kunnen knuffelen! Dan zal ik met alle liefde weer verhaaltjes voorlezen, misschien wel drie of vier om in te halen. En als ze dan ’s ochtends vroeg bij ons in bed kruipen, dan ben ik toch weer blij dat we compleet zijn.

reacties op “Een kindvrij-weekend, do or dont?

Een kindvrij-weekend, do or dont?

Door Vronie Weel op zaterdag 19 augustus 2017 om 12:05

Wat mooi geschreven Miranda en zo waar.
Ik denk dat het voor beide kanten erg goed is om elkaar even los te laten. Je weet dat ze in veilige handen zijn en als hun genieten, genieten jullie dubbel! xxx Vronie.

Plaats een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN