Een aantal dingen wat je kan doen voordat je een huis koopt

Het vinden van een nieuw huis kan leuk zijn, maar het is belangrijk om de juiste vragen te stellen en uw onderzoek te doen voordat u tot een aankoop overgaat. Hier zijn enkele van de dingen die je moet overwegen als je begint met het vinden van uw nieuwe huis. Het is slechts een startpunt dus praat met uw adviseur of makelaar (klik hier voor meer informatie) voordat u de volgende stap neemt.

Hieronder een paar tips die zeker van toepassing zijn:

Neem de brochures mee naar huis

Als je door 10 open huizen bent geweest, kan het moeilijk zijn om je te herinneren welke de ontbijtbar had en welke de volgende had. Verkopers hebben normaal gesproken een scala aan materialen beschikbaar voor u om mee te nemen uit een open huis. Vergeet niet om een pen mee te nemen zodat u zelf aantekeningen kunt maken over de woning.

Praat met de buren

Zij kunnen in staat zijn om informatie te delen over het pand en de omgeving die de makelaar niet heeft.

Bekijk de woning privé

Wees niet bang om een makelaar te bellen voor een privé-bezichtiging. Zelfs als het pand heeft een open huis geadverteerd, kunt u soms een bezoek aan een woning privé bezoek. Dit is een goed idee als je waarschijnlijk de agent de onverdeelde aandacht hebben en je zou in staat zijn om de gelegenheid te gebruiken om in een offerte te zetten in de eerste plaats iemand anders.

Ga naar de open huis dagen

Probeer zo snel mogelijk naar open huizen te gaan. Op die manier, als je echt zin hebt in een plek, heb je de tijd om het weer te zien. Bovendien heb je meer tijd om je onderzoek te doen, zoals het lezen van alle noodzakelijke rapporten, het uitvoeren van inspecties, het regelen van je financiën en het regelen van de juridische papieren.

Scroll naar boven