De beste merken voor kinderkleding die jouw kinderen leuk gaan vinden

Weet jij nou niet welke kleding je moet halen voor je kinderen? Treur niet, in dit artikel staan de beste merken momenteel in 2019. Weg met de dagen dat je kinderen je kleding die je haalt niet draagt doordat het niet mooi is.

Kiestone

Kiestone is uw one-stop-shop merk voor vrolijke garderobe benodigdheden voor je kinderen (Tiener kleding voor meisjes). Hun kleding staat bekend als kleurrijk, grillig en gemaakt met veel liefde en bewustzijn in gedachte. Hun schattige kleding en overalls zijn gemaakt van duurzaam katoen en andere duurzame stoffen, en worden snel geleverd, binnen een paar dagen zelfs. De kleding van Kiestone is niet alleen betaalbaar en leuk, maar jouw tienermeisje gaat de kleding nooit meer uitdoen.

Baby Touch

Als je op zoek bent naar schattig en betaalbaar, dan is Baby Touch een geweldige bron voor biologische babykleding. Ze hebben een brede selectie van kleurrijke, schattige patronen en dierenprints voor uw geliefde baby. Plus, ze verkopen op Amazon, zodat u kunt profiteren van Amazon Prime’s 2-Day verzending van Amazon Prime’s 2-Day verzending wanneer u kleding nodig heeft in een snuifje. We houden vooral van hun lieve sokken en accessoires zoals panty’s, hoofdbanden en boeddoeken.

Child & Baby

Child & Baby geeft eerlijkheid en verantwoordelijkheid terug aan de mode-industrie door hun lieve baby- en kinderkleding te maken van natuurlijke materialen in eerlijke en veilige werkomstandigheden. Hun kleurrijke patronen zijn gemaakt van kleurstoffen met een lage impact en GOTS-gecertificeerd biologisch katoen dat veilig is voor de huid van je kleintje. Bovendien financieren ze een mentorschapsprogramma en een teruggaveprogramma dat multivitaminen en gezondheidsbenodigdheden aan kinderen in nood helpt te verstrekken.

Baby Made

Baby Made weet dat je baby in een mum van tijd een peuter zal zijn; daarom zijn ze toegewijd aan het maken van kleding waar je kinderen in plaats van uit kunnen groeien. Waar we het meest van houden is dat deze tops, broeken en rompers genderneutraal zijn gemaakt en 3x langer meegaan dan het gemiddelde fast-fashion merk. Deze stukken werken voor iedereen in het gezin, voor de komende jaren. Zelfs met de tots die sneller lijken te groeien dan dat je dit gelezen hebt, kunnen we van de wereld een betere, duurzamere plek maken.

Scroll naar boven