Costa Rica: Alle dingen om te doen

Er zijn zoveel dingen te doen en te zien in Costa Rica dat het onmogelijk is om het allemaal in één keer te doen. Gelukkig is Costa Rica zo fantastisch dat je zeker terug wilt komen. Tussen nationale parken, vulkanen, watervallen, regenwouden, nevelwouden, ondergrondse grotten, meer dan 300 stranden, warmwaterbronnen, dierenreservaten, prachtige duikbestemmingen en avonturenparken, is er altijd wel iets nieuws en spannends te doen. Met zo veel opties, is het nuttig om te weten wat een aantal van de beste bezienswaardigheden zijn als je gaat rondreizen Costa Rica.

Tabacon hete bronnen

Tabacon Hot Springs is het grootste toegankelijke netwerk van natuurlijke warmwaterbronnen in Costa Rica. De zwembaden bevinden zich in een privé regenwoudreservaat en in een deel van het Tabacon Thermal Resort. U hoeft er echter niet te blijven om gebruik te maken van de warmwaterbronnen: u kunt een dagkaart kopen. Het sterk gemineraliseerde en natuurlijk verwarmde water stroomt door het resort en vult meerdere zwembaden met verschillende temperaturen. Het is een ontspannende ervaring om te genieten in een natuurlijke bubbelbad midden in de bergen.

La Paz Waterval Gardens Natuurpark

La Paz Waterfall Gardens Nature Park is een privé natuurreservaat in de buurt van San Jose. Er zijn vijf watervallen, nevelwouden en regenwouden slangen , kikkers, orchidee en heliconia tentoonstelling, een kinderboerderij, en een dierenasiel met meer dan 210 verschillende soorten, waaronder jaguars, kikkers, apen en puma’s. Dit is een spannende attractie voor het hele gezin en een perfecte manier om een aantal van de natuurlijke mirakels van Costa Rica te ervaren op een handige en mooie plek.

La Fortuna Waterval

De La Fortuna waterval is een van de meest bezochte watervallen in Costa Rica. Er zijn meerdere manieren om bij het wandelpad te komen, waarvan één via een paard, waar u dan 400 treden naar beneden loopt naar het bassin van de waterval; La Fortuna Waterval is 70 meter hoog! De ruwe kracht van deze waterval is betoverend. Na een wandeling naar beneden, kunt u zwemmen in het zwembad onder de waterval, dat is zelf een ongelooflijke ervaring. Het omringende bos is adembenemend en zeer waarschijnlijk kunt u hier vlinders, apen en luiaards zien.

Scroll naar boven