Alles wat je moet weten over Happy Socks

Leer alles over Happy Socks, de voors en tegens, en of je ze wel of niet moet dragen. Sommigen van jullie vragen zich misschien af, draag ik deze sokken ook echt?

Wat zijn Happy Socks?

Het zijn sokken met gedurfde kleuren, gewaagde patronen en grillige motieven zoals voetballen, honkballen of een zonnepaneel.

Je vindt ze in bijna elke kleur onder de zon en soms hebben ze komische motieven of serieuze motieven of gewoon iets dat een kunstenaar bedacht heeft.

In de afgelopen drie jaar zijn ze bijna een mainstream geworden onder de informele bedrijfsculturen. Misschien geïnspireerd door Silicon Valley of gewoon een beginnende cultuur waar formele traditionele kledingvoorschriften niet worden afgedwongen.

Veel mensen denken dat gekke sokken een goede manier zijn om hun unieke stijl en persoonlijkheid uit te drukken.

Voor- en nadelen van het dragen van Happy Socks

Een gekke sok maakt echt een statement en je bent zeker anders dan een menigte.

Als dat je ultieme doel is, zijn gekke sokken een goede manier om dat te bereiken.

Opvallen kan ook betekenen dat je een vreemde bent of dat je rare en gekke sokken dat potentieel hebben omdat ze gewoon zo brutaal en bizar zijn dat ze nergens mee werken. Ze zijn gewoon contrasterend en maken een extreem statement. Er is geen ruimte voor subtiliteit.

Ik denk dat alle mannen naar hen toekomen omdat het relatief makkelijk is om een paar sokken op te pakken en dan te denken dat je klaar bent met je outfit. Echter, als je een elegante stijlvolle outfit wilt hebben, is het niet genoeg om alleen de sokken te verwisselen.

“Wil ik me identificeren als een goed geklede heer?” Als het antwoord ja is, moet je waarschijnlijk geen gekke sokken dragen omdat ze gewoon overtrokken zijn. Een simpele, gedurfde, vervelende accessoire maakt of breekt de blik niet, het vestigt de aandacht op zichzelf en dus zouden mensen naar je voeten kijken in plaats van naar je ogen. Je wilt dat ze naar je gezicht kijken en niet naar je voeten.

Een gentleman kan excentriek zijn en je kunt een hele outfit maken die je als persoon zelfs met wat luidere accessoires omkadert, maar als er twee zijn, vernietigt het gewoon de algehele harmonie. Zou je taco’s, bierpullen of dinosaurussen op je dassen dragen? Waarschijnlijk niet en daarom moet je ze ook niet op je sokken dragen.

Lees ook: Top voordelen van zonne-energie om in gedachten te houden

Scroll naar boven