Alles over haar extensions

U hoeft niet langer jaren te besteden aan het kweken van uw haar om Rapunzel-waardige lokken te krijgen – aangezien de markt vol zit met alle soorten hairextensions.

Ze zijn een populaire optie die gebruikt wordt door beroemdheden en Britse schoonheidsverslaafden, dus hier is alles wat je moet weten over de barnetbooster.

Wat zijn de verschillende soorten hairextensions?

Weave extensions

Deze methode, ook bekend als haar integratie, kan worden gebruikt om lengte en volheid toe te voegen. Het kan worden voltooid met behulp van verlijming, fusie of micro-ringen.

Voor verlijmde extensions worden de strengen onder een laagje haar ingenaaid.

De gesmolten techniek verlijmt de afzonderlijke sluitingen, waardoor het hele proces meer dan drie uur in beslag kan nemen. Voor de bevestiging van de jurken worden soms micro-ringen gebruikt, waarbij kleine haarstukjes met metalen kralen of hoepels worden bevestigd.

Taped

Speciale haarband wordt gebruikt voor extensions die tot tien weken aan het haar worden gehecht. Na het aanbrengen is het belangrijk om de dweil drie dagen niet te wassen om te voorkomen dat de lijm zijn kleefkracht verliest. Hoewel u niet elke dag het langdurige proces van het inknippen van deze strengen hoeft te doorlopen, kunt u ze pas na twee weken verwijderen als u besluit dat u ze niet mooi vindt. Sommige haarexperts zijn ook bezorgd dat het tape-proces schade aan je haar kan veroorzaken.

Clip-ins

Deze extensies worden toegepast met behulp van snap on clips en je hebt geen professionele hulp nodig om ze in te plakken.

Met deze optie kunt u kiezen wanneer u ze wilt dragen.

Afhankelijk van uw stemming kunt u ook zelf bepalen hoe dik u uw barnet wil maken.

Dit is ook een optie voor de lange termijn, omdat u de jurken kunt houden zolang u ze onderhoudt.

 

Zijn haarextensions gemaakt van menselijk haar?

Klanten kunnen kiezen tussen synthetisch of echt haar.

Menselijke lokken worden over het algemeen beschouwd als de meer luxe optie en je zou kunnen verwachten om te spetteren rond de €100 voor een volledig hoofd. Als je haar extensions echt haar wilt kopen kan je deze website bezoeken.

Het gebruik van valse lokken is goedkoper, maar er zijn enkele nadelen.

Velen geloven dat nephaar eerder in de war raakt en breekt tijdens het stylen.

 

Hoe vaak moet u uw hairextensions vervangen?

De hoeveelheid tijd die u kunt houden extensies in hangt af van hoe u voor hen zorgen.

Clip ins duren zolang je ze in topconditie houdt. Net als natuurlijk haar, altijd voorzichtig wassen en niet te hard zijn bij het uitborstelen. Het vasthouden van de draden bij de wortel, terwijl het ontklitten kan voorkomen dat het haar breekt. Hoewel het verleidelijk kan zijn om haaroliën te gebruiken op droge delen van uw haar, vermijd de band of tape wanneer u dit doet om te voorkomen dat extensions uitglijden. Tekenen dat het tijd is om een nieuwe set te krijgen zijn onder andere kroezen, breken en grofheid. Bij gebruik van de getapete methode is het raadzaam om ze om de zes tot tien weken te laten vervangen. Het weven kan ongeveer drie maanden duren, waarbij sommige methoden beweren een jaar lang vers te blijven.

 

Veroorzaken hairextensions schade aan uw hoofd?

Net als bij elk haarstyling proces loopt u het risico dat u uw hoofd beschadigt wordt. Het gewicht van de toegevoegde sloten kan stress veroorzaken op uw wortels. In extreme gevallen kan dit leiden tot het uittrekken van je haar. Om dit te voorkomen, zorg er altijd voor dat de extensions op het sterkste deel van de strengen op je hoofd worden geplaatst. Dit betekent dat het plaatsen van clip-ons of tape op de haarlijn of de nek van uw nek nee is.

Scroll naar boven