reizen

9 manieren om geld te besparen op reis

1. Zelf koken in hotel

Hoewel sommige mensen misschien niet graag koken tijdens de vakantie, vind ik het niet erg om ontbijt te maken op mijn kamer. Ik vind het heerlijk om een kopje koffie op mijn dek te drinken, maar roomservice kan erg prijzig zijn. Ik eet liever in voor het ontbijt en de lunch en dan te plonzen op een chique diner. Een magnetron en koelkast zijn ook handig voor het opwarmen van restjes.

2. Lokaal winkelen

Boerenmarkten verlagen vaak de prijs van hun voedsel tegen het einde van de dag. Ook kunt u in de plaatselijke winkels winkelen, zodat u de lokale keuken kunt proeven zonder dat u de prijs van een restaurant hoeft te betalen. Koop wat lokale vis en kook die in je appartement.

3. Neem eigen snacks mee

Kinderen zullen snacks nodig hebben terwijl u op onderzoek bent, en het maakt me gek om geld uit te geven aan stomme snacks. Gooi wat mueslirepen in je tas en trek ze eruit als de kinderen brandstof nodig hebben. Laat me niet eens beginnen over hoe erg ik het haat om geld uit te geven aan gebotteld water als ik een hele koffer voor hetzelfde bedrag kan kopen. Draag altijd je eigen water. Echter, splurge als het gaat om behandelt die je alleen kunt vinden in die locatie.

4. Maak gebruik van je punten en airmiles

Ketting hotels, zoals Hilton en Marriott, hebben een beloningssysteem dat geven u punten voor een verblijf daar en ze zijn geweldig om te gebruiken voor gratis overnachtingen. Wanneer reizen, probeer te uitsluitend verblijf in deze hotels en vliegen dezelfde luchtvaartmaatschappijen om uw punten te bouwen.

5. Langer reizen voor goedkopere tickets

Als u niet op een strak schema zit, kunt u dan flexibel zijn met het tijdstip van de dag waarop u vliegt, het aantal stops, of uw stoelkeuze? Vindt u het erg om een lange overstap te hebben? Controleer indien mogelijk de data van uw reis en kijk of de prijs zou dalen als u de data een beetje zou aanpassen.

6. Buiten het seizoen vliegen

U kunt meestal goedkopere vliegtickets en hotelkamers vinden door buiten het seizoen te gaan, en er kan meer beschikbaarheid zijn. U zult niet te maken hebben met grote drukte en attracties kunnen ook goedkoper zijn op dat moment. Zorg er wel voor dat de plaatsen open zijn.

7. Maak gebruik van een charter bus

Je hoeft niet perse tourbussen te gebruiken om een stad te verkennen. Je kan gerust charter bussen gebruiken waardoor je ongestoord met je familie bijvoorbeeld Parijs kan rond touren. Neem bijvoorbeeld charter bus in Paris France, die verkopen hele goedkope trios

8. Eet niet in gebieden die dicht bij toeristische bestemmingen liggen.

In sommige steden kan een wandeling van slechts een paar straten de prijzen in restaurants verlagen. Ik probeer nooit te eten bij attracties omdat ze de prijs voor hun gevangen publiek verhogen.

9. Creëer een budget en houd je eraan

Weet wanneer je moet opslaan en wanneer je moet sparen. We eten altijd in een leuk restaurant op onze laatste vakantieavond. Zoek naar manieren om geld te besparen maar verwen uzelf ook tijdens de reis. Het hebben van een budget is een prachtige manier om jezelf op koers te houden.

Scroll naar boven