6 redenen voor chiptuning

ECU chiptuning kan een uiterst kosteneffectieve manier zijn om de prestaties van uw voertuig aanzienlijk te verbeteren. Als u nog steeds geen keuze heeft gemaakt over het doorgaan met een ECU chiptune/remap, zijn hieonder enkele voordelen beschreven die u kunnen helpen om uw beslissing te nemen.

1. Verhoogt kracht auto

Chiptuning heeft de mogelijkheid om de beperkingen te verwijderen die de fabrikant van uw voertuig heeft ingesteld. Door met een chiptuning door te gaan, kunt u de instellingen van uw voertuig nauwkeuriger instellen, afhankelijk van het gebied waar u woont, de hoogte en de kwaliteit van de brandstof die u beschikbaar heeft. Een gecombineerde verfijning van al deze aspecten zal resulteren in een verhoogd vermogen en koppelprestatie.

2. Chiptuning is goedkoop

Voor chiptuning hoef je tegenwoordig niet veel voor te betalen. Een paar honderd euro is al genoeg om het uiterste uit je auto te halen. Wij hebben de chiptuning Audi voor super goedkoop. Het is zeker de moeite waard.

3. Besparing brandstof

ECU remapping kan je helpen om je mpg te verhogen en het meeste uit je zuurverdiende geld te halen. Bovendien bieden remaps voor dit doel een nauwkeurigere controle van de brandstof, wat resulteert in een voertuig met een veel beter brandstofverbruik.

4. Verbetering levensgemak

Verbeteringen in prestaties en rijeigenschappen zullen uw voertuig onvermijdelijk gemakkelijker te besturen maken. Bovendien kan een ECU remap deze factoren met 40% verhogen!

5. Verbeterde gasrespons tijdens het gassen

ECU-remaps kunnen helpen om de reactiesnelheid van de motor en de gasrespons aanzienlijk te verbeteren. Dit is geweldig nieuws als u zich zorgen maakt over de efficiëntie van de prestaties van uw voertuig.

6. Volledig op maat te verkrijgen

Het mooie van remaps is dat ze volledig op maat kunnen worden aangepast om aan uw behoeften te voldoen. U kunt zelfs meer dan één set remaps hebben, zodat u tussen de remaps kunt wisselen, afhankelijk van uw rijbehoeften. Dit is uiterst nuttig als u uw voertuig op verschillende terreinen en onder verschillende rijomstandigheden wilt gebruiken.

Scroll naar boven