6 manieren om makkelijk geld te besparen

De eerste regel om meer geld te sparen is om dit regelmatig te doen en een duidelijk doel voor ogen te houden. Als je dat eenmaal hebt, kun je deze bespaartips aan het werk zetten:

  1. Automatiseer spaaroverschrijvingen naar je spaarrekeningen

Als u worstelt met de spaargewoontes, kan het plannen van automatische overschrijvingen naar je spaarrekening een enorme hulp zijn. Wanneer het geld verschuift van automatisch controleren naar sparen elke betaaldag, is er minder de verleiding om het uit te geven en kunt u uw spaarsaldo gemakkelijk zien groeien in de loop van de tijd.

  1. Betaal uw facturen automatisch

Terwijl u automatische spaaroverschrijvingen instelt, kunt u automatische betalingen voor uw rekeningen plannen. Dit kan u helpen om te voorkomen dat u te laat betaald. Hierdoor kunt u veel geld besparen op te late betaling.

  1. Gebruik kortingscodes

Als u weet hoe u snel geld kunt besparen, overweeg dan om kortingscodes te gebruiken, neem de winkel CCV Shop aan. Je kan deze CCV Shop kortingscode gebruiken om geld te besparen.

  1. Rond uw transacties af naar boven

Naast automatische overschrijvingen kunt u uw spaargeld nog een extra impuls geven door uw aankopen naar boven af te ronden. Als u bijvoorbeeld 25 euro uitgeeft in de film, rondt u dit af tot 26 euro in uw chequeboekje en stuurt u de andere 1 euro naar uw spaarrekening. U kunt het bedrag van de ronde verhogen tot de volgende 5 of 10 euro als u ambitieuzer bent en echt wat meer tractie wilt krijgen met uw spaargeld. Bijvoorbeeld, in plaats van het afronden naar €26, kunt u afronden naar €30 en €4 besparen.

  1. Maandelijkse uitgaven

Als het op budgettering aankomt, zijn het vaak de kleine dingen die ons in de weg staan. Om snel meer besparingen te realiseren, kunt u overwegen om een kleinere maandelijkse uitgave te dumpen, zoals dat abonnement van 10 euro op de krant die u niet leest of de 8 euro die u om de week bij de wasstraat besteedt. Parkeer dat geld dan op uw spaarrekening. De kans is groot dat u dat geld niet eens zult missen en u zult verbaasd zijn over hoeveel verschil het op lange termijn kan maken voor uw spaargeld.

  1. Onderhandelen over uw rekeningen

Terwijl sommige van uw rekeningen, zoals uw huur of hypotheekbetaling, niet onderhandelbaar kunnen zijn, kunt u met andere wel wat wiggle room hebben. Bijvoorbeeld, zou u in staat zijn om een betere deal te vinden op uw autoverzekering of uw mobiele telefoon service. Het doen van wat vergelijking winkelen om betere tarieven te vinden kan een beetje tijdrovend zijn, maar het kan tijd goed besteed worden als het u helpt om meer geld te besparen elke maand.

 

Scroll naar boven