3 fascinerende en effectieve afslanktrucs

Lees verder om deze fascinerende en effectieve afslanktrucs te ontdekken die je waarschijnlijk nog niet eerder hebt geprobeerd. Wie weet? Een ervan zou de sleutel kunnen zijn tot die levenslange platte buik waar je naar op zoek bent. Probeer ze uit!

Probeer een supplement

Kun je je handen niet uit de koekjestrommel houden? Bewijs dat vetverbrander kunnen helpen de eetlust te onderdrukken is meestal anekdotisch. Het is misschien de moeite waard om te proberen als je gewoon niet kunt stoppen met eten. Het helpt sommige mensen echt om minder honger te hebben. Plus, het helpt het lichaam vetten te metaboliseren. Neem een capsule van 250 tot 500 milligram voor elke maaltijd.

Doe je boodschappen online

Een van de gemakkelijkste manieren om ervoor te zorgen dat je voorraadkast gevuld is met gezond voedsel is om online te winkelen. Ik was altijd sceptisch over het bestellen van voedsel van een website voor mijn biologische benodigdheden, totdat ik sites als ekoplaza vond. Ik kan alles bestellen, van glutenvrije haver en biologische mosterd tot rauwe ongefilterde appelciderazijn en deze aan mijn deur laten bezorgen zonder te hoeven rommelen door tien natuurvoedingswinkels. Het heeft mijn leven veranderd en het heeft me in staat gesteld om die bespaarde tijd te gebruiken om voor mezelf te zorgen.

Maak elke week een kleine supermarktruil…

Of je nu online winkelt of bij je plaatselijke winkelier, zet je je in om elke week een gezonde ruil te maken. Altijd een zakje chips kopen als traktatie? Laat ze op de plank liggen en haal één heel voedingsingrediënt op dat je nog nooit hebt geprobeerd. Het is niet alleen goed voor je lichaam, het is ook goed voor je hersenen, het zal je aanmoedigen om een beetje creatief met je maaltijden om te gaan. En wie weet vind je wel een nieuw ingrediënt waar je van houdt! Enkele favorieten van mij zijn nori (zeewiervellen) en jicama, een sappige en lichtzoete Midden-Amerikaanse wortelgroente die eruit ziet als een aardappel. In feite houden we zo van jicama dat we het een van de superfoods hebben genoemd waar je nog nooit van hebt gehoord!

Lees ook: Het belang van het brandcompartiment

Scroll naar boven